Inscrie-te la Programul de Certificat in Management – licenta Open University UK!

Inscrie-te la Programul de Certificat in Management – licenta Open University UK!

Programul Certificat in Management poate fi vazut ca un program pre-MBA sau MBA Prep, deoarece ii ajuta pe cursanti sa se obisnuiasca cu cerintele programului Master in Business Administration. Absolvirea Certificatului in Management atesta indeplinirea criteriilor de admitere in programul de MBA al The Open University Business School (UK), din punct de vederea al cunostintelor de management.


The Open University Business School (UK) face parte din elita scolilor de business la nivel global (se situeaza intre primele 1% scoli de bussiness), fiind un pionier in metode educationale flexibile. Aceasta recunoastere de care se bucura The Open University la nivel global, este o certificare a calitatii materialului educational, pe care sunt bazate cursurile oferite sub licenta The Open University de catre ALP Edu Pro.


Acceseaza prezentarea completa a cursului si calendarul de desfasurare: http://bit.ly/2QV5b30

Inscrie-te aici: http://bit.ly/2QXxPAN

#training #curs #cursmanagement #businessschool #AlpEdu #OpenUniversityBusinessSchool #openuniversitybusinessschool #cursopenuniversity #managementmarketing #finante #MarketingsiFinante #OamenisiOrganizatii #ViziuneIntegrata #certificaremanagement #cursdistancelearning #cursANC