In luna mai incepe o noua serie de cursuri sub licenta Open University UK!

In luna mai incepe o noua serie de cursuri sub licenta Open University UK!

Motive pentru care sa urmezi cursurile noastre:

Cursurile sub licenta Open University au pregatit peste 25.000 de manageri din Romania in ultimii 23 de ani.

Materiale actualizate si validate din punct de vedere academic de catre Open University.

Calitate: The Open University Business School (UK) face parte din elita scolilor de business la nivel global (se situeaza intre primele 1% scoli de bussiness), fiind un pionier in metode educationale flexibile. Aceasta recunoastere de care se bucura The Open University la nivel global, este o certificare a calitatii materialului educational pe care sunt bazate cursurile oferite sub licenta The Open University de catre ALP Edu Pro.

Certificare Tutori: Tutorii sunt practicieni cu o experienta de peste 10 ani in management. Tutorii au fost acreditati din punct de vedere academic si pedagogic, fiind traineri certificati ANC/CNFPA, iar din punct de vedere profesional sunt certificati international de asociatiile de profil.

Programele educationale au un pronuntat caracter interactiv; se desfasoara ateliere de lucru si sunt analizate studii de caz, prin toate acestea urmarindu-se stimularea creativitatii studentilor. Pe baza materialelor de curs si in stransa legatura cu activitatea profesionala, studentul elaboreaza pe durata cursurilor proiecte practice si relevante.

Program flexibil: Datorita sistemului open learning, cursantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pentru a putea participa la curs; fiecare student va studia in timpul liber, sistemul imbinand armonios studiul individual cu asistenta tutorilor si lucrul in echipa.

Inalt nivel academic si orientare spre practica: Cursurile au fost elaborate si dezvoltate prin utizarea competentelor recunoscute la scara internationala ale The Open University din Marea Britanie si in stransa colaborare cu practicieni din industrie si comert.

Relevanta profesionala: Cursurile au o puternica orientare practica, analizand probleme reale din viata organizatiilor si prezentand metode de abordare.

Networking: Participantii detin functii de management in diferite organizatii si contribuie cu propria expertiza la buna desfaurare a programelor.

Programe:

Programul Certificat in Management poate fi vazut ca un program pre-MBA sau MBA Prep, deoarece ii ajuta pe cursanti sa se obisnuiasca cu cerintele programului Master in Business Administration. Absolvirea Certificatului in Management atesta indeplinirea criteriilor de admitere in programul de MBA al The Open University Business School (UK), din punct de vederea al cunostintelor de management.

Programul Management de proiect este un prestigios program profesional de pregatire in domeniul managementului de proiect, dezvoltat pe baza materialelor de curs originale, concepute şi produse de The Open University, Marea Britanie si livrat in Romania de catre ALP EDU PRO sub licenta acordata de The Open University Worldwide Ltd. Construit cu preponderenta in jurul aplicatiilor practice, acest curs fixeaza principalele concepte si modul de transpunere in practica precum si modul de utilizare imediata in gestionarea unui proiect.

Cursurile care incep in luna mai:

 • Certificatul in Management

 • Management 1 – Oameni si Organizatii – 6 luni

 • Management 2- Marketing si Finante – 6 luni

 • Management 3- Viziune Integrata – 6 luni

 • Management de Proiect – 6 luni

Acceseaza calendarele de desfasurare ale cursurilor care incep in una mai: http://www.alpedupro.ro/calendar-cursuri.html

Daca doresti sa urmezi alte cursuri de management, in varianta intensiva, iti propunem sa alegi unul din programele noastre:

 • Management Strategic - Certificare in Balanced Scorecard;

 • Managementul Operatiunilor - Fundamente;

 • Conducerea si Motivarea Echipelor;

 • Management Eficace;

 • Managementul Schimbarii;

 • Roluri si Abilitati Manageriale;

 • Managementul Performantei;

 • Leadership School;

 • Leadership Basics;

 • Management Competitiv;

 • Evaluarea Performantei;

 • Competente Antreprenoriale;

 • Manager as a Coach;

 • Problem solving and Decision Making;

 • Controlling - Fundamente

Daca doriti sa va inscrieti sau aveti nevoie de mai multe informatii, va stam la dispozitie:

Email: info@ldquest.com

Email: office@alpedupro.ro

Email:bucuresti@alpedupro.ro

#training #curs #cursuri #cursurimanagement #management #certificatmanagement #certificatulprofesionalinmanagement #oprnuniversity #OpenUniversity #OpenUniversityBusinessSchool #OamenisiOrganizatii #MarketingsiFinante #ViziuneIntegrata #trainingmanagementdeproiect #managementulproiectelor #cursmanagementdeproiect #businessschool #cursuriinternationale #curslicentiat #cursautorizat #curscertificare #cursdistancelearning #cursonline #cursonline #ManagementStrategic #CertificareinBalancedScorecard #ManagementulOperatiunilor #ConducereasiMotivareaEchipelor #ManagementulSchimbarii #RolurisiAbilitatiManageriale #ManagementulPerformantei #LeadershipSchool #ManagementCompetitiv #EvaluareaPerformantei #CompetenteAntreprenoriale #ManagerasaCoach #ProblemsolvingandDecisionMaking #ControllingFundamente