INSIDE BUSINESS PARTNER - SALES SUPPORT

We're serching for INSIDE BUSINESS PARTNER - SALES SUPPORT | Bucharest - for one of our partners.

Candidatul ideal:

Educaţie, calificări şi alte cursuri complementare: - Studii superioare. - Cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional - cunoaşterea termenilor de business. - Experienta relevanta de lucru cu Microsoft Office si cunostinte de html si WordPress - Lucrul cu un sistem CRM reprezinta un avantaj.

Competenţe:

- abilităţi de comunicare scrisă şi verbală. - comunicare interpersonală. - empatie. - orientare către client. - atitudine pozitivă în relaţiile cu oamenii. - maturitate in relationare. - etică în muncă.

Job description Activităţi principale:

- Generarea de noi lead-uri în baza de date şi actualizarea celor existente. - Iniţierea apelurilor telefonice de promovare a soluţiilor către clienţii existenţi și prospecţi. - Stabilirea de întâlniri relevante de vânzări între consultanții companiei și clienții potențiali. - Promovarea evenimentelor de marketing în social media și prin e mail și telefon; înregistrarea participanților la evenimentele de marketing şi reconfirmarea participării acestora; activităţi de follow-up pre și post-eveniment - obţinere de feedback şi mentenanţa lead-urilor. - Susţinerea echipei în crearea, implementarea şi desfăşurarea campaniilor de marketing şi in promovarea de noi servicii si produse către clienţi.

Trimite CV ul la info@ldquest.com.

#job #jobsales #locdemunca #locuridemunca