Lansam noi programe de pregatire - READ Body Language | Competitive Intelligence | Business Counter


Learning & Development Quest va prezinta cinci noi programe de pregatire, sustinute de doi fosti combatanti in razboiul informational international.


Programele de pregatire, cu durata de 2 zile, au un caracter practic si vin insotite de studii de caz din diverse industrii la nivel international.

Programele sunt:

  • Decriptarea limbajului nonverbal (R.E.A.D.)

  • Competitive Intelligence

  • Business Counter Intelligence

  • Tehnici avansate de extragere a informatiei, elicitare si interpretare a limbajului non verbal

  • Tactic Sim TeamBuilding


Programele sunt sustinute de Cornel Cucuteanu si Catalin Iriciuc.


Cornel Cucuteanu

Absolvent al Academiei de Poliţie ”Al. I. Cuza” – specializarea informaţii / intelligence; Absolvent si licenţiat in Stiinţe Juridice – specializarea drept civil; Membru in Corpul Mediatorilor; Consilier pe probleme de dezvoltare personala.

Intelligence field: operativ, team-leader, manager; Expert HUMINT – managementul culegerii de informatii din surse umane; analiza informatiilor cu relevanta in domeniul securitatii nationale; operaţiuni antiteroriste in zone ostile si de razboi; cooperare si coordonare operaţiuni antiteroriste in structuri NATO si coaliţii multinaţionale, trainer in structuri militarizate.


Catalin Iriciuc

Absolvent al Scolii Militare de Ofiteri Activi ”Nicolae Balcescu”; Licentiat in Stiinte Juridice al Academiei de Politie ”Alexandu Ioan Cuza”; Licentiat in psihologie al Universitatii ”Titu Maiorescu”; Membru al Colegiului Psihologilor din România; licenta de libera practica in psihologie clinica; Psihoterapeut, formare in terapii ericksoniene in cadrul Asociatiei Române de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapii ericksoniene.

Ofiter al Ministerului Apararii, ofiter operativ [Afganistan, Irak si Orientul Mijlociu]; managementul culegerii de informatii din surse umane; analiza informatiilor cu relevanta in domeniul securitatii nationale; coordonarea activitatilor de culegere si diseminare a informatiilor in structuri multinationale de comanda la nivelul teatrelor de operatii militare NATO; cooperarea la nivel de experti cu parteneri din serviciile de securitate ale statelor NATO; trainer in structuri militarizate.


Daca doresti sa afli cum poti imbunatati activitatea angajatilor tai, iti stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

https://www.ldquest.com/contact

#training #teambuilding #READ #readbodylanguage #competitiveintelligence #businesscounterintelligence #cornelcucuteanu #cataliniriciuc