Florin Constantin si Learning & Developement Quest prezinta patru programe noi!


Florin Constantin si Learning & Developement Quest prezinta patru programe noi de pregatire, destinate tuturor celor care vor sa isi imbunateasca abilitatile profesionale si personale. Acestea pot fi personalizate in functie de obiectivele participantilor, profilul profesional cat si de nivelul de pregatire al audientei.Programele sunt:


Public Speaking - Speak like a Pro


Conflict Management - Learn to handle conflicts


Effective Communication - Master effective interpersonal communication


Distractis - Learn to act & have fun with Distractis Team.


Florin Constantin(Stamina) , cu o experienta de peste 20 de ani in radio si televiziune, este membru fondator al grupului “ Divertis “ din 1981, echipa cu cea mai lunga activitate neintrerupta din divertismentul romanesc.


De asemenea, Florin Constantin este producator si realizator de emisiuni radio si televiziune, autor si coautor de scenarii si texte pentru emisiuni radio si televiziune, autor si coautor de formate mass media, manager, autor de texte pentru spectacole si evenimente, prezentator si interpret pentru emisiuni si spectacole .


Daca doresti sa afli cum poti imbunatati activitatea angajatilor tai, iti stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

https://www.ldquest.com/contact

#FlorinConstantin #Stamina #Divertis #Distractis #curscomunicare #cursconflictmanagement #curspublicspeaking #learning #development #training #trainingcomunicare #trainingpublicspeaking